Група пораснали

С програмата ни Група пораснали ви предлагаме да се научите да играете тенис, да бъдете активни, да се забавлявате и дори да намерите нови приятели!

Всички над 18 години са добре дошли да се включат, независимо от тяхното ниво! Група се сформира при наличието на четирима желаещи. Всяка група е между 4-6 играча. Те ще бъдат разпределяни според тяхното ниво, а тренировките моделирани, така че да отговарят на желанието и нуждите им.
Тренировките се провеждат навън и в нашата зала. За залата трябва да имате изпрани маратонки с гладка, немаркираща подметка, които да преобуете в клуба.

Таксата е на месечна база, като тя се предплаща за следващия месец, а сумата се изчислява в зависимост от това колко пъти седмично тренирате.

Цени

Еднократна такса 25лв./ч.
Месечна такса (4 тренировки) 22лв./ч.
Месечна такса (5 или повече тренировки) 20лв./ч.

*Цените са на участник

Отстъпки

  • Всеки участник в група с месечен абонамент (не се включват еднократни тренировки) получава до -10% в специализирания ни магазин за дадения месец

За Контакти
Нашият треньор Далия Зафирова-Стойчева е отговорник на Група пораснали. Относно програмата и тренировките пишете на: dalia.zafirova@2017.maleevaclub.com

Освен тренировки тип абонамент, предлагаме и по-гъвкав вариант. Може да заявите удобните за вас дни и часове във формата по-долу.